T: +31 (0)13 5425656 | E: info@vanastendoomen.com

Architect Breda

Maak kennis met de architect nabij Breda

Hartelijk welkom bij Van Asten Doomen Architecten. U bent op zoek naar een architect uit Breda en zodoende bent u bij ons terecht gekomen. Voor een breed takenpakket bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Ons veelzijdige team van specialisten staat klaar om voor u aan de slag te gaan en heeft de nodige ervaring in huis. Wilt u meer informatie over ons architectenbureau? Lees dan even verder.

Architect BredaDiverse specialisaties onder één dak

Van Asten Doomen Architecten is in 1979 opgericht door Willem van Asten. In de loop der jaren heeft het team zich ontwikkeld en uitgebreid. Momenteel werken wij met een vast team van 6 personen waarvan 2 architecten. Omdat wij diverse specialisaties in huis hebben, zijn wij in staat om snel en flexibel op de wens van de opdrachtgever in te spelen. Kenmerkend voor de architect nabij Breda is de persoonlijke aanpak. Een heldere communicatie met korte lijnen staat bij ons hoog in het vaandel, maar ook kunt u rekenen op een vakkundige aanpak. Wij streven ernaar om wederzijdse ambities zo optimaal mogelijk vorm te geven.

Neem contact op

Wanneer u onze website bekijkt, zult u zien dat wij veel ervaring hebben met diverse projecten. U kunt hierbij denken aan utiliteitsbouw, industriebouw, maar ook woningbouw en sportaccommodaties kunnen ons inschakelen. Of het nu gaat om het tekenen van een ontwerp, kostenbewaking of projectbegeleiding, wij staan voor u klaar. Het is zelfs mogelijk om extra specialisten in te schakelen, bijvoorbeeld wanneer het om een complex vraagstuk gaat. Neem gerust eens contact op met de architect die werkzaam is in Breda en omstreken!

   Contact         Portfolio

 

                             

         

      Bel ons: 013-5425656

      Mail ons: info@architectenbureau-tilburg.nl

 

      Portfolio bekijken

      Architect Breda