T: +31 (0)13 5425656 | E: info@vanastendoomen.com

Architect Oosterhout

Architect nabij Oosterhout

Bent u op zoek naar een ervaren en professioneel architectenbureau? Maak kennis met Van Asten Doomen, de architect die werkzaam is in Oosterhout en omstreken. Bij verschillende projecten kunnen wij het ontwerp tekenen, de bouwvoorbereiding verzorgen en natuurlijk het gehele project begeleiden. Tevens kunt u continu rekenen op ons professionele advies.

Architect OosterhoutHoe gaan wij te werk?

Wij kiezen ervoor om onze werkzaamheden uit te voeren onder coördinatie van één projectarchitect en maken vervolgens gebruik van onze interne specialisten. Zo hebben wij een projectleider in dienst de bouwvoorbereidingsfase tot zijn rekening neemt en schakelen wij onze bouwkundig tekenaars in gedurende de ontwerpfase. Omdat wij diverse specialisten in ons team hebben, kunnen wij onze expertise dus op meerdere vlakken inzetten. Hierdoor verlopen de processen snel en efficiënt en krijgt iedere fase de nodige aandacht.

Persoonlijke en heldere aanpak

Kenmerkend voor de architect nabij Oosterhout is onze vakkundige en persoonlijke aanpak. Een heldere communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Zo weten beide partijen waar ze aan toe zijn en kan er een optimaal team worden samengesteld om wederzijdse ambities vorm te geven. Wij beschikken over ruime ervaring in de woningbouw, utiliteitsbouw en particuliere bouw. Een grote kans dus dat wij ook u van dienst kunnen zijn! Neem gerust eens contact op om uw wensen met ons te bespreken. U kunt ons bereiken door te bellen of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact         Portfolio

                             

         

      Bel ons: 013-5425656

      Mail ons: info@architectenbureau-tilburg.nl

 

      Portfolio bekijken