T: +31 (0)13 5425656 | E: info@vanastendoomen.com

Architect Tilburg

Architect in Tilburg met een veelzijdig team

Maak kennis met de veelzijdige architect uit Tilburg: Van Asten Doomen! Dit architectenbureau bestaat uit een team van zes personen waarvan twee ervaren architecten. Hierdoor kunnen wij voor veel diverse opdrachtgevers wel iets betekenen! Wilt u meer weten? Lees dan hieronder verder!

Architect TilburgWij spelen flexibel in op uw vraag

Dankzij de verschillende expertises binnen het team, zijn wij in staat om flexibel om te gaan met specifieke wensen van onze opdrachtgevers. Ook ervaring speelt een belangrijke rol binnen ons vakgebied. Deze architect uit Tilburg kan hier dan ook over meepraten vanwege onze ruime ervaring in villabouw, woningbouw, utiliteitsbouw, industriebouw, kantoren en meer. Hierdoor zijn wij in staat om diverse opdrachtgevers te begeleiden en adviseren. Gaat het om een complex vraagstuk? Dan hebben wij de mogelijk om ons team uit te breiden om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij nemen dan een specialist in de arm om snel op uw vraag in te kunnen spelen. Dit gebeurt natuurlijk wel altijd in overleg met de opdrachtgever. Wij doen er in ieder geval alles aan om het optimale team voor u samen te stellen! Zo komen we samen tot de beste oplossing.

Een uitgebreid takenpakket

Zoals eerder vermeld zijn wij een zeer veelzijdige architect uit Tilburg. Dit betekent wij niet alleen uw ontwerp kunnen maken, ook de bouwvoorbereiding, kostenbewaking, projectbegeleiding en directievoering behoren tot ons takenpakket. Van welke diensten u gebruik wenst te maken, is natuurlijk geheel afhankelijk van uw project. Wij vertellen u natuurlijk graag meer over de mogelijkheden. Neem dus gerust contact met ons op middels het contactformulier of bel ons!

   Contact         Portfolio

                             

         

      Bel ons: 013-5425656

      Mail ons: info@architectenbureau-tilburg.nl

 

      Portfolio bekijken