T: +31 (0)13 5425656 | E: info@vanastendoomen.com

Architecten Breda

Van Asten Doomen Architecten nabij Breda

Wilt u graag een architect in de arm nemen vanwege een nieuwbouw project of renovatie? Dan zijn wij van Van Asten Doomen Architecten nabij Breda u graag van dienst. Al sinds 1979 zijn wij actief in ons vakgebied en hebben wij vele projecten succesvol afgerond, waaronder de realisatie van villa’s, rijwoningen, appartementen en herenhuizen. Maar ook in de utiliteitsbouw hebben wij onze kennis en ervaring in de praktijk mogen brengen. Zo hebben wij onder andere veel industriegebouwen, scholen en opleidings-instituten gerealiseerd.

Alle expertise in huis

Naast woningbouw, kantoren, utiliteitsbouw en woon-zorg gebouwen, kunnen ook particulieren ons inschakelen. Onze specialisatie ligt bij villabouw. Bekijk gerust eens ons portfolio om een indruk te krijgen van onze reeds afgeronde projecten. Tevens kunt u op onze website bekijken waar wij op dit moment nog mee bezig zijn! Zo krijgt u een goede indruk van onze werkzaamheden, want deze zijn zeer divers. Wij kunnen u in het gehele proces begeleiden en adviseren. Ons gespecialiseerde team bestaat namelijk niet alleen uit architecten, maar ook uit projectleiders en bouwkundig tekenaars. Hierdoor hebben wij in de meeste gevallen alle expertise in huis om uw opdracht aan te nemen. Indien nodig breiden wij ons team uit, in overleg met de opdrachtgever. Door deze specialisten in te schakelen, laten wij zien hoe flexibel wij te werk gaan om zo tot een eindresultaat naar wens te komen.

Architecten BredaMaak uw wensen kenbaar

Wilt u meer weten over Van Asten Doomen Architecten nabij Breda? Neem dan gerust contact op, wij staan u graag te woord. Natuurlijk staan wij ook open voor een kennismakingsgesprek om uw wensen door te nemen.

   Contact         Portfolio

                             

         

      Bel ons: 013-5425656

      Mail ons: info@architectenbureau-tilburg.nl

 

      Portfolio bekijken

      Third propsal 300