T: +31 (0)13 5425656 | E: info@vanastendoomen.com

Architecten Tilburg

Zoekt u ervaren architecten in Tilburg? Zoek niet verder!

Bent u op zoek naar architecten in Tilburg of omstreken waar u terecht kunt voor een veelzijdig dienstenpakket? Van Asten Doomen Architecten is graag uw partner! Met ruime ervaring in zowel woningbouw als utiliteitsbouw kunnen wij iedere opdrachtgever uitstekend van dienst zijn.

Ruime ervaring

Ook particulieren zijn bij ons dus van harte welkom. Wij hebben onder andere ervaring met het uitbreiden van een woonhuis, het bouwen van villa’s en restauratie. Wat betreft woningbouw hebben wij ook al tal van mooie projecten gerealiseerd, waaronder 62 koopwoningen in plan Koolhoven te Tilburg, 108 huurappartementen Antoon Coolenlaan te Bladel en 86 appartementen en 34 woningen in Vlijmen. Wij hebben dus voldoende ervaring wat betreft gebouwen met woonbestemmingen, maar ook utiliteitsbouw valt binnen ons takenpakket. Met ons veelzijdige team kunnen wij diverse specialisaties aanbieden waar iedere opdrachtgever van profiteert. Wij zijn hierdoor namelijk in staat om snel en flexibel op uw wensen in te spelen. Wanneer het nodig is kunnen we zelfs extra specialisten inschakelen om uw vraag of probleem sneller te kunnen oplossen. U kunt er op rekenen dat deze architecten uit Tilburg met u meedenken en u professioneel adviseren.

Architecten Tilburg

Wat kunnen wij voor u doen?

Neem gerust contact op met Van Asten Doomen Architecten uit Tilburg om uw wensen te bespreken. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de diensten die zij u kunnen aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een ontwerp of het verzorgen van de bouwbegeleiding. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer dat vermeld staat op de website of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk.

   Contact         Portfolio

                             

         

      Bel ons: 013-5425656

      Mail ons: info@architectenbureau-tilburg.nl

 

      Portfolio bekijken