T: +31 (0)13 5425656 | E: info@vanastendoomen.com

Architectenbureau Tilburg

Architectenbureau uit Tilburg

Maak kennis met Architectenbureau Van Asten Doomen uit Tilburg en laat u verrassen door het veelzijdige en gespecialiseerde team! Naast twee ervaren architecten, beschikken wij ook over een projectleider/tekenaar en een tweetal bouwkundig tekenaars. Hierdoor zijn wij in staat om veel diverse opdrachtgevers van dienst te zijn.

Kenmerkend voor ons architectenbureau is onze betrokkenheid, continuïteit en de flexibele aanpak. Zo is het zelfs mogelijk om ons team uit te breiden met specialisten, bijvoorbeeld omdat het om complexe ruimtelijke vraagstukken gaat. In overleg met de opdrachtgever is er dus veel mogelijk en kunnen wij snel inspelen op de vraag. Voor iedere opgave kan er een team worden samengesteld om tot het beste eindresultaat te komen!

Ons veelzijdige team staat voor u klaar

Bij dit Architectenbureau uit Tilburg kunt dus rekenen op een ruim takenpakket. U kunt hierbij denken aan:

  • Ontwerp
  • Bouwvoorbereiding
  • Kostenbewaking
  • Projectbegeleiding
  • Directievoering

Architectenbureau Tilburg

 

 

 

 

 

 

 

Architectuur Tilburg

Ook kunnen wij, afhankelijk van de complexiteit van de opdracht, samenwerken met gespecialiseerde bureau’s. Hier werken wij nauw mee samen om bijvoorbeeld uw E&W-installaties te kunnen realiseren. Bent u nieuwsgierig naar onze reeds afgeronde projecten betreffende woningbouw of utiliteitsbouw? Bekijk dan gerust eens ons online portfolio. Hier zult u ook zien dat wij in de loop der jaren veel projecten hebben aangenomen, waarbij de wens van de opdrachtgever altijd centraal staat. Bent u enthousiast geworden over Van Asten Doomen Architectenbureau te Tilburg? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord.

   Contact         Portfolio

                             

         

      Bel ons: 013-5425656

      Mail ons: info@architectenbureau-tilburg.nl

 

      Portfolio bekijken