T: +31 (0)13 5425656 | E: info@vanastendoomen.com

Architectuur Tilburg

Architectuur in Tilburg

Architectuur is een vakgebied dat continu in beweging is. Hier speelt Van Asten Doomen Architecten dan ook altijd op in met hun takenpakket. Wat betreft architectuur in Tilburg speelt dit bureau steeds vaker een rol in integrale bouwprocessen. De bouwwereld verandert snel en heeft behoefte aan partijen die over de grenzen van hun eigen discipline heen kijken. Dit betekent dat er nauw wordt samengewerkt, niet alleen met onze opdrachtgevers maar ook met adviseurs, bouwbedrijven, installateurs en dergelijke. Met een open vizier gaan wij de opdracht aan en streven we continu naar optimale resultaten. Hierbij staat een heldere communicatie en (digitale) kenniskoppeling centraal.

Architectuur Tilburg

Ons team aangepast aan uw wens

Wat betreft architectuur in Tilburg hebben wij al vele diverse werkzaamheden uitgevoerd. We beschikken dan ook over ruime ervaring in utiliteitsbouw en industriebouw, maar ook particulieren zijn wij graag van dienst. Wij kiezen ervoor om onze opdrachten uit te voeren onder coördinatie van één projectarchitect. Omdat wij een veelzijdig team hebben, kunnen wij de ontwerpfase overlaten aan onze eigen specialisten. Dit geldt tevens voor de bouwvoorbereidingsfase, waarbij onze projectleider/tekenaar wordt ingeschakeld. Zo geven wij ieder proces de aandacht die het nodig heeft en wordt er vakkundig te werk gegaan. De samenstelling van ons team kan, wanneer de opdracht daar om vraagt, ook veranderd worden. Wij kunnen diverse specialisten inschakelen die ons team kunnen versterken, zodat we de beste oplossing kunnen bieden.

Bekijk onze afgeronde projecten

Heeft u interesse in de architectuur die wij hebben gerealiseerd in Tilburg en omstreken? Bekijk dan zeker eens ons online portfolio en ontdek zelf de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op.

   Contact         Portfolio

                             

         

      Bel ons: 013-5425656

      Mail ons: info@architectenbureau-tilburg.nl

 

      Portfolio bekijken