T: +31 (0)13 5425656 | E: info@vanastendoomen.com

Utiliteitsbouw

Zoekt u een partner voor utiliteitsbouw?

Bent u op zoek naar een ervaren architect die u kan begeleiden en ondersteunen bij utiliteitsbouw? Zoek dan niet verder, want dankzij ruime ervaring en kennis in het vakgebied kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Werken in bouwteamverbanden is voor ons geen probleem. Wij hanteren een heldere en transparante communicatie, waardoor wij samen met bouwbedrijven, installateurs en opdrachtgevers een maximaal bouwresultaat kunnen bereiken. Onze vakkundigheid is al meerdere malen beloond met prijzen en eervolle vermeldingen!

Utiliteitsbouw

Indien nodig schakelen wij extra specialisten in

Onze ruime ervaring hebben wij opgedaan middels zeer uiteenlopende opdrachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwerpen van een nieuw bedrijfsgebouw, maar ook aan uitbreiding of revitalisatie. Wat de opdracht ook is, wij doen er alles aan om de belanghebbenden tevreden te stellen. In de meeste gevallen hebben wij voldoende expertise in huis om uw opdracht aan te nemen. Zo staan onze projectleiders klaar om de bouwvoorbereiding aan te sturen en gebruiken wij onze interne kennis om de ontwerpfase goed te laten verlopen. Mocht het om complexe ruimtelijke vraagstukken gaan, dan kunnen wij specialisten op het gebied van ruimtelijke ordening, landschap en stedenbouw inschakelen. Dit gebeurt natuurlijk altijd in overleg met de opdrachtgever. U kunt bij ons dus rekenen op een efficiënte en flexibele werkwijze, waardoor alle processen voldoende aandacht krijgen.

Wilt u meer weten over expertise wat betreft utiliteitsbouw of heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, want wij staan u graag te woord.

   Contact         Portfolio

                             

         

      Bel ons: 013-5425656

      Mail ons: info@architectenbureau-tilburg.nl

 

      Portfolio bekijken

      19_img_1 (1)