T: +31 (0)13 5425656 | E: info@vanastendoomen.com

Villabouw

Villabouw voor particulieren? Laat het aan de architect over!

U bent de mogelijkheden wat betreft villabouw aan het onderzoeken en zo bent u bij Van Asten Doomen Architecten terecht gekomen. Ons architectenbureau staat dan ook voor u klaar om u bij diverse projecten te adviseren en begeleiden. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Lees dan zeker verder.

Ruime ervaring in bouwteamverbanden

Wat betreft de particuliere architectuur is villabouw één van onze specialisaties. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever, de aannemer en de constructeur werken wij vanuit een open vizier aan optimale resultaten. Communicatie is hierbij natuurlijk een zeer belangrijk aspect. In de loop der jaren is gebleken dat wij als teamspeler, met ruime ervaring in bouwteamverbanden, een maximaal bouwresultaat bereiken. Voor onze moderne architectuur werden wij dan ook diverse keren bekroond met eervolle vermeldingen en prijzen!

Villabouw
Ons team staat voor u klaar

Ook wat betreft villabouw hebben wij dus ruime ervaring. Zo hebben wij onder andere villa Antonius in Reusel, villa Bastianen in Riel, villa Snels in Heukelom, villa Besselink in Udenhout en villa Van de Wiel in Hilvarenbeek helpen realiseren. Maar ook wanneer u een uitbreiding of restauratie wenst kunt onze specialisten inschakelen. Ons team bestaat namelijk niet alleen uit ervaren projectarchitecten, ook staan onze projectleiders en bouwkundig tekenaars voor u klaar. Wanneer de opdracht daar om vraagt, kunnen wij extra specialisten inschakelen om de opdracht optimaal te kunnen uitvoeren. Dit gebeurt altijd in overleg met de opdrachtgever. Voor een flexibele, persoonlijke aanpak bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten over de mogelijkheden betreffende villabouw? Neem dan gerust contact op.

   Contact         Portfolio

                             

         

      Bel ons: 013-5425656

      Mail ons: info@architectenbureau-tilburg.nl

 

      Portfolio bekijken

      Architect Tilburg