T: +31 (0)13 5425656 | E: info@vanastendoomen.com

Woningbouw

Ruime ervaring in woningbouw projecten

Bent u op zoek naar een architectenbureau voor uw woningbouw project? Kiest u voor Van Asten Doomen Architecten, dan kunt u er op rekenen dat wij een maximaal bouwresultaat bereiken. Wij hebben een ruime ervaring met bouwteamverbanden. Dit betekent dat wij samen met de opdrachtgevers, adviseurs, bouwbedrijven en installateurs een uitstekende samenwerking kunnen hanteren. Wij houden altijd een open vizier en zijn in staat om over de grenzen van onze eigen discipline heen te kijken. In de professionele bouwwereld merken wij namelijk dat men hier behoefte aan heeft. Omdat wij al sinds 1979 actief zijn in het vakgebied, kunnen wij hier uitstekend op inspelen.

Woningbouw
Alle expertise in huis

Momenteel bestaat ons team uit zes specialisten die zich volledig hebben toegelegd op hun vakgebied. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd onder de coördinatie van één projectarchitect. Daarnaast heeft u in de bouwvoorbereidingsfase de mogelijkheid om onze projectleider in te schakelen voor de interne en externe aansturing van de bouwvoorbereiding en -uitvoering. Ook kunnen onze bouwkundig tekenaars ingeschakeld worden gedurende de ontwerpfase. Kiest u Van Asten Doomen als uw architect voor de woningbouw, dan kunt u rekenen op een heldere en persoonlijke aanpak. Communicatie is bij ons het sleutelwoord!

In de loop der jaren hebben wij al veel projecten betreffende woningbouw succesvol afgerond. U kunt hierbij denken aan de realisatie van appartementen, rijtjeshuizen, nieuwbouw woningen en nog veel meer. Bekijk gerust eens ons portfolio om een impressie te krijgen. Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op.

   Contact         Portfolio

                             

         

      Bel ons: 013-5425656

      Mail ons: info@architectenbureau-tilburg.nl

 

      Portfolio bekijken